Lifestyle

Fogyassz ebből a gyümölcsből napi rendszerességgel, és megváltozik az életed! Nemcsak a tested, de a lelked is hálás lesz érte

A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.

Próbáltad már?

A datolya egy igazi Jolly Joker a déli gyümölcsök között, hiszen számtalan jótékony hatása van – többek között jelentős a kálium tartalma, valamint magnéziumot, B6-vitamint és magánt is tartalmaz. Aszalt formájában szinte az összes élelmiszerboltban megtaláljuk, és bizony érdemes is vásárolnunk belőle, ugyanis ez a vitamindús, rendkívül egészséges élelmiszer számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik, amiért csakis hálás tud lenni a szervezetünk. Galériánkban eláruljuk, milyen eredmények érhetők el a datolya fogyasztásával:

A datolyában bór található, amiről köztudott, hogy csonterősítő hatású. Ugyanez elmondható a gyümölcsben lévő ásványi anyagok is: a foszfor, kálium, kalcium és magnézium.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnánk, milyen sok betegséget lehet megelőzni az egészséges táplálkozással. Van néhány élelmiszer, ami pedig különösen nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése szempontjából.

Leadfotó: 123rf
Forrás: wellandfit.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.