Lifestyle

Kínoz az allergia? Sosem találnád ki, mivel tudod másodpercek alatt megszüntetni az orrdugulást

Te is éppen valamilyen nyári allergiával küzdesz? Lehet, hogy megvan a tökéletes természetes gyógymód az orrdugulásra. Annyi biztos, hogy jobban fogod élvezni, mint a rendszeres orrcsepp használatot...

Vöröslő orrok mindenütt

Mostanában akármerre nézünk, körülöttünk mindenki köhög, prüszköl, rosszabb esetben lázasan fekszik. Sajnos az allergia senkit nem kímél és a tavasz végi - nyár eleji időszak különösen rossz az érintetteknek. A szezonális allergia és a náthás megbetegedések egyik legjellemzőbb tünete a szűnni nem akaró orrfolyás, illetve későbbi fázisban a szintén nagyon kellemetlen orrdugulás. Bár egy jó orrspray ideig-óráig képes valamiféle enyhülést hozni, az ilyen típusú termékek nem olcsók és sokan próbálják minimálisra csökkenteni a vegyszereket tartalmazó készítmények használatát is. Egy, a közelmúltban napvilágot látott tanulmány szerint létezhet egy olyan természetes gyógymód, amelyre bár eddig nem gondoltunk, ezek után biztosan csak ehhez fogunk nyúlni. Kíváncsi vagy, mi az? Lapozd fel a galériát!

Egy, az Ear, Nose & Throat Journal nevű kiadványban közölt tanulmány szerint a szex, pontosabban az orgazmus képes lehet megszüntetni a kellemetlen orrdugulást.
Kattints a további képekért!

A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.