Lifestyle

Csak egy csirkés szendcsivet rendelt a kávézóban a férfi - kis híján elájult, amikor a pincér kihozta a számlát

Egy szempillantás alatt rémálommá változott a vakációja.

Sokkot kapott, amikor a pincér megjelent az étellel

Hiába indult fényesen a Reddit fórumán panaszkodó férfi vakációja, az események hirtelen 180 fokos fordulatot vettek, amikor gyanútlan hősünk betért egy kávézóba, s rendelt magának egy csirkés szendvicset. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az interneten a felhasználók jelentős többsége nem volt megelégedve a nívóval és a kiszolgálással, de a férfi édesanyjának felkeltette az érdeklődését a kávézó, így a páros végül leült az egyik üres asztalhoz. A férfi nem bonyolította túl a dolgot: egy egyszerű csirkés szendvicset rendelt magának, mellé pedig köretként chipset is kért - írja a Mirror. Először akkor kapott sokkot, amikor a pincér megjelent az étellel, de az igazi megrázkódtatás csak ezután következett.

A pasas először akkor döbbent meg, amikor szemrevételezte az ételt, mely - elmondása szerint - távolról sem hasonlított egy csirkés szendvicsre.
Kattints a további képekért!

A halálra rémült nő a TikTokon mesélte el felkavaró sztoriját. Évekkel ezelőtt vásárolta meg azt a házat, ahol most a két gyermekével él egy fedél alatt, ám nem mindig alszik otthon - gyakran előfordul, hogy csemetéivel a nagyszülőknél éjszakázik -, egyik reggel viszont, amikor a saját hajlékában akart álomba szenderedni, különös zajra lett figyelmes.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...