Csiribú-csiribá! - 5 tipp, hogy többnek tűnjön a fizetésed

Hónap végén a hajadat tépve meredsz az egyenlegedre és rikoltozva kérdezed, hová lett a pénzed? Már azt fontolgatod, hogy a rendőrséghez fordulsz, mert valaki elköltötte a fizetésed, de jobban belegondolva rájössz, hogy csak te lehettél az elkövető. Fékezd meg a költekező énedet! Adunk 6 tippet, hogyan csináld!

1. Akinek nincs pénze, legyen jegyezetfüzete

Vezess naplót a kiadásaidról! Mindig legyen nálad egy jegyzetfüzet, és még a reggeli péksüti árát is írd fel! Így pontosan láthatod, hogy mire mennyit költesz, mire megy el a fizud és min tudsz spórolni.

2. Sok kicsi sokra megy

Dobd be a felesleges aprópénzed egy nagy befőttesüvegbe! Sok-sok dohány gyűlhet össze belőlük, nem mellesleg nem költöd el az aprót csokira vagy automatás kávéra.

Fotók: moz.com, walletgroove.com

Oldalak

Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.