Csillagjegyed szerint ez a tulajdonság ír le téged a legjobban - Neked vajon mi lehet ez?

Kedves, hűséges, netán rosszindulatú? Születésed elárulja, hogy mi a te leg-leg jellemződ.

Íme a legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint

KOS - A legharciasabb állatövi jegy

A jegy szülötte mindig fejjel megy a falnak, akaratos, harcias, és törtető. Minden körülmények között eléri a céljait. Roppant széleskörű tudással rendelkezik, ezért még a kérdéses szituációkban is ki tudja magyarázni magát és a helyzetet a saját javára fordítani.

BIKA - A legkreatívabb állatövi jegy

Igazán tehetséges, mindig meglátja az adott eseményekben, dolgokban a potenciált. Nagyon hatékony képzelőerővel rendelkezik, amely a legunalmasabb dolgokból is igazi varázslatot tud teremteni.

IKREK - A legtájékozottabb állatövi jegy

Mindent elolvas, képzi magát, lexikális tudása hatalmas, és nincs olyan hír, amiről ő ne tudna. Szakmájában törekszik a tökéletességre, próbál a legjobb lenni, ezért pedig sokat tesz, hiszen rengeteget olvas a témában, és azt vallja, hogy a gyakorlat teszi a mestert.

BAK - A legbölcsebb állatövi jegy

Óriási tudással rendelkezik, igaz géniusz, ám racionalitása miatt olykor megütheti a bokáját. Állandóan a kockázatokat elemzi, ezért elszalaszt néhány kiváló lehetőséget. Idősebb korára nagyon bölcs és tapasztalt személy lesz, akinek érdemes kikérni a véleményét. Végtelenül megnyugtató jelenség.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!