Nem veled van a baj: ez a 4 csillagjegy képtelen szeretni!

Ha önmagaddal sem vagy kibékülve, a pároddal sem nagyon leszel. Ez a 4 csillagjegy ilyen - ők egész egyszerűen így képtelenek bárkit is igazán szeretni.

Szerelem

Vannak olyan emberek, akik nagyon kritikusak magukkal szemben, és nem is nagyon van olyan szakasza az életüknek, amikor mindennel elégedettek lennének. A gond csak az, hogy az ilyen emberek általában nem csak magukkal, a környezetükkel is kritikusabbak, így egy párkapcsolatban is hamar észreveszik a másik gyenge pontjait. Pontosabban azokat a dolgokat, amiket ők éreznek gyengének. A TWN.hu híre szerint hiába próbálnak meg mindent aztán egy-egy párkapcsolatban, idővel felülkerekedik bennük a valós énjük, és tönkremegy körülöttük minden. Hatalmas károkat, gyógyíthatatlan sebeket hagynak maguk után. Bizonyos csillagjegyekre ez sajnos hatványozottan igaz! Szinte képtelenek valós érzelmekre!

RÁK. Miközben másokat teljes mértékben képes elfogadni minden hibájukkal együtt és könnyen meg is bocsát nekik, addig magával szemben olyan elvárásokat támaszt, amelyeknek soha nem képes eleget tenni. Emiatt nagyon csalódott lesz és önostorozásba kezd. A lelki egyensúlytalansága miatt gondja akad azzal, hogy a benne lévő szeretet jól tudja átadni másoknak. Az önbizalom fejlesztésével ez a probléma könnyen megoldódhatna.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak