Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy a legokosabb: bármilyen problémára találnak megoldást, nincs számukra lehetetlen - Te is köztük vagy?

Igazán büszkék lehetnek magukra ezen csillagjegy szülöttjei, ugyanis nincs olyan élethelyzet vagy akadály számukra, amit intelligenciájukkal ne tudnának leküzdeni vagy megoldani.

Kos

A Kos igazán törtető és rámenős, így mindig eléri a célját. Harcol az igazáért, bátor, energikus és ha valamit el szeretne érni, akkor egyszerűen képtelenség megállítani. Saját tapasztalatokat gyűjt, így nem lehet őt meggyőzni más igazáról. Igazán határozott és nyitott személyiség, extrovertált, és imádja tapasztalatok útján magába szívni a tudást. Ösztönös vezető, aki mindig mások előtt jár néhány lépéssel. Gyors, impulzív és szereti kipróbálni az új dolgokat, még akkor is, ha az veszélyeket rejt magában. Andrew Wiles amerikai matematikus, valamint Garri Kaszparov örmény-zsidó származású sakkvilágbajnok is a jegy szülötte.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.