Lifestyle

4 igazi csajos film, amit mindenképp látnod kell: szinglinek és szerelmeseknek is ajánlott

Vannak olyan filmek, amik bárhogy is nézzük, kifejezetten csajoknak készültek és a férfiak számára kevésbé élvezhetőek. Így ha van egy szabad estéd, vagy esetleg szingli vagy, és nem tudod, mivel üsd el az időt, ezeket a filmeket meleg szívvel ajánljuk.

Álom luxuskivitelben

Kezdjünk egy klasszikussal. Az Álom luxuskivitelben-t 1961-ben mutatták be, mára már kultikus filmként emlegetik, mellyel ha másért nem is, Audrey Hepburn alakítása miatt mindenképp rászolgált, arról nem is beszélve, hogy a film Truman Capote kiváló író könyve alapján készült. A cselekményben Holly Golightly (Audrey Hepburn) reggelizés közben egyre csak a luxusékszerbolt csábító kirakatát nézi, nem véletlenül, hiszen ez az álma. Holly tizennyolc évesen otthagyta szülővárosát és férjét, hogy divatos frizurával és negyven centis szipkából pöfékelve mint playgirl meghódítsa New York előkelő világát. Adakozó kedvű kísérőkben és hóbortos partikban nincs is hiány, épp csak érzelmeknek van szűkében. Mindaddig, amíg bele nem habarodik egy ágrólszakadt, sikertelen íróba és elkezdődik a világra szóló történet.

Elvált nők klubja

Az Elvált nők klubját 1996-ban mutatták be. Négy elválaszthatatlan, éppen diploma előtt álló barátnőről szól, akik az évek múlásával eltávolodnak egymástól, azonban egyikük tragédiája újra összehozza őket. Mindhárman elváltak, a válás pedig lelkileg és anyagilag is megviselte őket. A közös katasztrófa nemcsak barátilag hozza össze őket újra, de bosszút kezdenek forralni ex-férjeik ellen.

Még több filmért lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...