Súlyos balhé volt a Buckingham-palotánál, a rendőrségnek is közbe kellett lépnie

A Buckingham-palotához fegyveres rendőröknek kellett kivonulniuk. Hála égnek senki sem sérült meg a felelőtlen elkövetőn kívül.

A férfi kárt tett a Buckingham-palotában

A londoni Westminster városrészben található Buckingham-palota London egyik fő turista látványossága, amit egyszerűen látni kell, ha arra járunk.

Ez nem is csoda, mivel 1837-től ez a királyi család rezidenciája. A Buckingham palota impozáns épülete sok kincset rejt. Nemcsak a királyi család otthona, hanem belépő ellenében a 775 helyiségéből 19 állami szoba látogatható is.

Azonban most valaki úgy gondolta, hogy belépő nélkül próbál bejutni a kapukon belülre, ráadásul a kocsijával. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan!

A Metropolitan Police közleményt adott ki, hogy egy férfit őrizetbe kellett venniük rongálás miatt.
Kattints a további képekért!

Ez volt Vilmos herceg feleségének első hivatalos fényképe a hasi műtétjét követően.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.