Lifestyle

Újra lecsap a nyár? Brutális felmelegedés jöhet hétfőn, erre kell készülni

Az utóbbi pár napban már-már hozzászokhattunk az őszies időjáráshoz, előkerültek a kabátok és csizmák a szekrényekből, azonban úgy fest, ez még mindig korai volt.

A nyárimádók örülhetnek

Persze, szép számmal vannak olyanok is, akik repesve várják az őszt, annak minden romantikáját és szépségét, míg mások már szeptember első napjától számolják vissza a perceket a következő nyárig. Úgy néz ki, a nyárimádók még egy kicsit élvezhetik az életet, ugyanis az igazi ősz még várat magára. Mutatjuk, mire kell készülni a hét elején.

Hétfőn napközben túlnyomóan napos idő várható fátyolfelhőkkel, az ország északkeleti harmadán gomolyfelhőkkel is. Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul, nyugaton lesz a melegebb, keleten a hűvösebb idő. Késő estére 8 és 16 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meterológiai Szolgálat.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.