Lifestyle

Vett egy brokkolit az üzletben a férfi: majdnem megállt a szíve, amikor otthon meglátta, milyen élőlény mászik elő a zöldségből - Fotó

A brit Neville Lintont olyannyira letaglózta a szörnyű élményt, hogy még kártérítést is követelt attól a bevásárlóközponttól, ahol az árut vásárolta.

Csak napokkal később bontotta ki

A brit Neville Linton csupán egy zacskós brokkolit szeretett volna venni az egyik Aldi áruházban: egyáltalán nem gondolt arra, hogy az egyszerű művelet végül élete legszörnyűbb és legmegrázóbb élményében fog kicsúcsosodni. Amikor Neville hazavitte az üzletből a brokkolit, napokig a hűtőjében tárolta. A csomagolást csak ezt követően bontotta ki, de amit ekkor talált a zöldségben, az valósággal padlóra küldte a férfit. Lapozz, a folytatást a galériában találod!

Linton egy kígyót talált a brokkoliban. A férfi hozzátette: bár csak napok múltán bontotta fel a termék csomagolását, az állat élt, amikor rábukkant - írja a Metro.
Kattints a további képekért!

A golden retriever magányosan kóborolt az utcán, mint utólag kiderült, életveszélyes állapotban volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!