Egész életedben rosszul főzted a brokkolit: így kell valójában - A szárát is megmentheted ezzel a trükkel

Van egy olyan konyhai praktika, melynek segítségével sokkal egyszerűbb lesz a brokkoli elkészítése, mint valaha, és még a szárát sem kell kidobnod, így az egész zöldséget felhasználhatod.

Legközelebb már csak így fogod csinálni

A brokkoliról mindenki tudja, hogy az egyik legegészségesebb zöldség, hiszen tele van értékes tápanyagokkal és vitaminokkal, valamint viszonylag olcsó is. Mindössze 100 gramm belőle biztosítja a napi C-vitamin szükségletünk 148%-át és a B6-vitamin 10%-át amellett, hogy magas a rosttartalma, de kevés benne a zsír és a szénhidrát, így ideális azok számára is, akik épp fogyókúráznak. A száráz azonban sokan egyből levágják, mielőtt neki állnának az elkészítésének, ez azonban a Mirror szerint nagy hiba. Galériánkban eláruljuk, hogyan kell elkészítened ezt az ízletes zöldséget helyesen, egy nagyon okos konyhai trükk segítségével!

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné isteni stílusa folyamatosan formálódik, így nem csoda, hogy Vilmos herceg felesége idővel megvált néhány, egykor nagyon kedvelt darabjától.
Sztárok
A 80-as évek ikonikus sztárja, Beverly D’Angelo, most is képes meglepni a rajongókat: a legutóbbi Los Angeles-i bevásárlóútján olyan megjelenéssel tűnt fel, hogy sokan első pillantásra fel sem...
Lifestyle
Az állandó kísérőnkön, a Holdon olykor titokzatos fényvillanások jelennek meg. A tudósok sokszor ellentmondanak egymásnak, hogy ezt mi okozhatja.
Lifestyle
Bár a reklámok világától sokszor elkülönítjük a filmeket és sorozatokat, valójában a vászon és a képernyő régóta a marketing egyik legerősebb terepe.
Sztárok
Ma, majdnem egy évtizeddel a megismerkedésük után, Harry és Meghan története – a botrányaik ellenére – még mindig tartogatnak izgalmas részleteket a rajongók számára.
Lifestyle
A többség már igyekszik készülni az ünnepekre a bevásárlással, így bevetik a fagyasztót, ahova kerül hal, valamint hús is.