Lifestyle

Bizarr! Egy szaúdi autós elintézte, hogy kocsival vásárolhasson egy plázában

Mindent megtett a kényelmes vásárlásért.

Nem semmi

Kering a neten egy videó, amin az látható, hogy egy vásárló autóval hajt be egy szaúdi bevásárlóközpontba, majd az egyik bolt előtt leparkolva bemegy az üzletbe. Úgy tűnik, hogy mindez nem reklám vagy valami kamu, mert a Rijádban található Al Qasr bevásárlóközpontban történt különleges shoppingolásról a pláza egyik biztonsági őre készített videót, ami aztán a közösségi oldalakon kezdett el terjedni.

Állítólag az ismeretlen férfi az egész plázát kibérelte saját magának, hogy autóval hajthasson be az épületbe. Mindenesetre nem valószínű, hogy ez a vásárlási módszer tömegesen el fog terjedni.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.