Lifestyle

Olcsó, hatékony és még egészséges is: ezzel a házi detoxikáló keverékkel olvadni fognak rólad a felesleges kilók!

Ha lapos hasra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a béltisztító keveréket, melytől a plusz kilogrammok pillanatok alatt eltűnnek majd rólad.

A lapos has titka

Számos dolog közrejátszik abban, hogy valakinek, aki tesz is érte, mennyire lapos, kockás és feszes a hasa, ám nem kell csüggedned abban az esetben sem, ha te még nem tartasz itt. Mindez függhet a genetikától, a rengeteg edzéstől és felülésezéstől, valamint szigorú diétától is, ám vannak bizonyos természetes módszerek, amelyekkel te is laposabb hasat varázsolhatsz magadnak. A beleinkben lerakódott salakanyagtól ugyanis derekunk térfogata jelentősen megnőhet, a kellemetlen tünetekről - mint például a puffadás - már nem is beszélve. Noha az egészséges életmódot, táplálkozást és mozgást semmi sem pótolja, egy-két praktikát érdemes bevetni, hogy felgyorsítsuk a fogyás folyamatát, illetve hozzájáruljunk testünk méregtelenítéséhez. Ezt pedig hol a legérdemesebb elkezdeni? Hát persze, hogy a beleinknél! Mutatunk egy olyan salátakeveréket, amelyben az összes alapanyag erős béltisztító hatással bír, ebből kifolyólag pedig akár centikkel is vékonyabbak lehetünk, a hasunk pedig laposabbá válhat. Galériánkat átlapozva megtudhatod, miről is van szó pontosan!

A salátához összesen hat hozzávalóra lesz szükséged, de nem kell aggódnod, ugyanis teljesen hétköznapi alapanyagokat kell majd beszerezned, melyekért nem fogsz több tízezer forintot kiadni.
Kattints a további képekért!

A mikrohullámú sütő egy fantasztikus konyhai eszköz, a tea vizének felmelegítéséhez azonban közel sem a legjobb opció – cikkünkben azt is eláruljuk, miért.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!