A barátnője bankkártyájával rendelt nyakláncot a szeretőjének, mesébe illő a lebukása

Önmagában sem épp könnyű feladat egyszerre két vasat tartani a tűzben, de ha még össze is akarjuk egy kicsit gabalyítani a szálakat, biztosak lehetünk abban, hogy nem marad el "jutalmunk", a csúfos kudarc. Egy szerelmi háromszög nem mindennapi lelepleződésének mulattató története következik.

Egy panaszlevéllel kezdődött minden

Amíg világ a világ, a hűtlenség, a megcsalás, a megtévesztő kettős játszmák mind-mind részei lesznek a párkapcsolatoknak. Aki titokban félrelép, az óriási terhet vesz a nyakába, hiszen minden erőfeszítését latba kell vetnie azért, hogy ne derüljön ki a turpisság. Ez sokszor rengeteg energiát, időt és elszántságot igénylő feladat. Ha pedig valaki arra vállalkozik, hogy - a praktikum és az egyszerűség jegyében - összegabalyítja kicsit a szálakat, az biztos lehet benne, hogy nem marad el "jutalma", a csúfos kudarc.

Most egy efféle kudarc, azaz egy lebukás izgalmas és mulattató igaz története következik. A Mirror beszámolója szerint Liv Portio, a DBL Jewelry nevű ékszerüzlet tulajdonosa nemrégiben szokatlan e-mailt kapott az egyik vevőjétől. Egy Ashley nevű hölgy írt az ékszerésznek: arról panaszkodott, hogy kapott egy értesítést, miszerint rendelt tőlük egy nyakláncot, és a pénzösszeget már le is vonták a számlájáról - csakhogy az egyetlen, apró kis bökkenő, hogy Ashley semmit sem rendelt a ékszerüzletből.

További gyanúra adott okot, hogy a szóban forgó nyakláncon sem a megdöbbent nő neve szerepelt, hanem csupán egy szó: "Diamond" ("gyémánt"). Az ékszer ráadásul Ashley szerelmének lakására érkezett, viszont a férfi ugyanazt állította, mint a nő: semmit sem rendelt az ékszerüzletből.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori mindjárt folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2