Lifestyle

Soha ne edd így a banánt: óriási hibát követsz el, ha így teszel, nagy baj is lehet belőle

Ez a legbanálisabb hiba, amit szinte mindenki elkövet, ám a szakértők szerint könnyen pórul járhatunk, ha nem hagyunk fel azonnal ezzel a káros szokással.

A legsokoldalúbb gyümölcs

Bár sokan vonakodnak tőle, hiszen délről importáljuk, ráadásul magas a szénhidrát tartalma is, mégis az egyik legegészségesebb és legsokoldalúbb gyümölcs, ami csak létezik. A banán könnyen emészthető, edzések előtt rengeteg energiát ad, magas a kálium tartalma, ráadásul még A-, U- és E-vitaminban is gazdag. Aki vashiányos, vérszegénységgel küzd, annak igazi Jolly Joker lehet, hiszen magas a vas tartalma, de foszforból, rézből, jódból és B6-vitaminból sincs hiány benne. Azt mondják, hogy fogyókúrázóknak nem ajánlott a magas szénhidrát tartalma miatt, ám sok sikertörténetet olvashattunk már olyanokról, akik egy-egy banán-kúra segítségével adták le a felesleget. Non plus ultra, hogy még egészségesebbek is lettek, mint valaha.

Lapozz a folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Cakó Kinga egy igen egyedülálló divattervező, akinek tényleg fontos, hogy a vásárlói jól érezzék magukat az egyes darabokban. A kényelem természetesen az életének nemcsak ezen területén jelenik meg,...
Sztárok
Noha Paul Newman óriási népszerűségre tett szert színészként, a magánéletében már korántsem volt ennyire sikeres.