"A sorsteremtés nem egy varázspálca, amivel minden úgy történik, ahogy akarjuk."

Balogh Eszter 2006-ban kezdett el önismerettel foglalkozni. Ennek köszönhetően ismerkedett meg az asztrológiával, a numerológiával, a tarot beavatásaival és a grafológiával. Hozzájött még mindehhez a kristályok, a mesék és a mítoszok iránti rajongás, majd mindezt egybe gyúrva hét éve elindította a Padparadsa Astrology blogot. Itt az aktuális égi üzenetek mellett személyes tapasztalatairól és gondolatairól is mesél másoknak. Eszter a Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szemináriumon sorsfordító lehetőségeiről beszél majd, a vele készített interjúban többek között erről is kérdeztük.

Mit jelent számodra a Tudatos Sorsteremtés?

A tudatosság maga a sorsteremtés, hiszen minél tudatosabban létezünk, annál inkább részeseivé válunk az életünk irányításának. A sorsteremtés azonban nem egyfajta varázspálca, amivel suhintva minden úgy történik, ahogy mi akarjuk. Inkább az önmagunkra találás útja, a dolgokhoz való nézőpontok megváltoztatásának képessége, rugalmasság, nyitottság, az élettel való áramlás.

A spiritualizmussal hogy kerültél kapcsolatba?

A spiritualizmus szó szerint azt jelenti: „lelkiség, lelki beállítottság”. Ezzel szerintem az ember akkor kerül igazából kapcsolatba, amikor elkezd befelé, önmagára figyelni. Az ehhez kapcsolódó tanokkal azonban már jóval korábban találkoztam apukám révén, aki egész fiatalon foglalkozott például jógával. Akkor nem volt minden sarkon jógastúdió, kopott könyvekből, rajzolt ábrákból sajátították el a gyakorlatokat. Ráadásul abban a rendszerben nem nézték jó szemmel, ha valaki ezotériával került kapcsolatba, így az emberek pult alatt cserélgették a gépelt, másolópapírral sokszorosított szöveget asztrológiáról, grafológiáról, keleti filozófiákról.

Én 22 évesen kezdtem grafológiát tanulni, utána jöttek a kristályok, majd tíz évvel ezelőtt az önismereti úttal együtt az asztrológia és a tarot. Ezek számomra olyan módszerek, amik segítenek tisztábban látni és megérteni magamat, másokat és a világ jelenségeit. Mint egyfajta szemüveg. Nem, ez nem jó példa, az önismereti út inkább megtanít minket másképp fókuszálni.

Mit is jelent a numerológia valójában?

A numerológia egy archaikus tudásrendszer, ami Püthagorsz nevéhez fűződik. Ő az, akinek a derékszögű háromszögre vonatkozó átfogó-befogó törvényét még általános iskolában tanultuk. „A számok atyjának” nevezett görög filozófus korában a számelmélet és a számmisztika még szoros egységet alkotott. Ő és követői nem csupán matematikai törvényszerűségek után kutattak, hanem rejtett összefüggéseket kerestek a számok és a világ jelenségei között. Tőlük eredeztethető a zeneelméletben a rezonancia törvényének megalkotása, de nem álltak meg itt: továbbvitték ezt a gondolatot. Minden betű hang, minden hang rezgés, a rezgés pedig különböző módokon megnyilvánuló energia.

TUDATOS SORSTEREMTÉS 2017 Spirituális Szeminárium

Asztrológia, számmisztika, kristályharmonizáció, numerológia, álomszimbólumok, párkapcsolati témák, Theta healing…

1 nap, 4 előadó, 5 különböző téma...

Bővebb információért és jegyekért LÁTOGASS EL IDE!

Ezeket az energiákat az egyjegyű számokhoz rendelték hozzá. Így, ha például egy név betűit „átfordítjuk” számokká, egyfajta dallamsort (kottát) kapunk, ennek alapján megállapíthatjuk, hogy az adott ember inkább „fortissimo” vagy „piano” – vagyis egy névből feltérképezhetjük az emberek alapszemélyiségét. Hasonlóképpen vizsgálhatjuk akár az adott év ritmikáját is, hiszen 365 napon keresztül a 2017-es évszám jelenik meg a naptárunkban, a telefonunk kijelzőjén, a szerződések dátumain, így ez mindennapjainkban egy meglehetősen fontos adathalmaz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!