Lifestyle

Ez a levél gyógyír a memóriazavarra, a fejfájás ellen is beválik és a legtöbb konyhában megtalálható

Eddig valószínűleg csak a főzéshez alkalmaztad. Mutatjuk, hogy mire jó még!

Arassuk le a babérokat

Számtalan olyan hasznos és gyógyító hatással bíró fűszernövény található a konyhánkban, amelyek kisebb gondjainkat hatékonyan orvosolhatják, vagy legalább a tüneteket csökkenthetik. Természetesen ha huzamosabb ideig fennálló problémákról beszélünk, akkor fontos, hogy felkeressünk egy szakembert, ám egyszer-egyszer érdemes kipróbálni alternatív módszereket is. Ez a fűszernövény egyáltalán nem a jótékony hatásairól ismert, inkább főzéshez használjuk, pedig valóságos csoda, amit a szervezetünkkel művel. Ez nem mást, mint a babérlevél. Lapozd végig a galériát és eláruljuk mi mindenre jó még, valamint a használatára is adunk tippeket!

A babérfa levele és termése is hasznos, hiszen az ebből sajtolt babér olaj megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt és hatékony fejfájás ellen is.
Kattints a további képekért!

A tenyérjóslás szerint számos titkos információt megtudhatunk jövőnkről és sorsunkról, többek között azt is, hogy mire számíthatunk pénzügyi fronton. Elő a tenyerekkel!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.