Lifestyle

Pszichológushoz fordulnál a gondjaiddal? Ezekről előbb mindenképp tudnod kell

A pszichológusok dolga a hallgatás és a kérdezés, de most kivételt tettek és összeszedték azokat a dolgokat, amiket mindenképp érdemes tudnunk, mielőtt a segítségüket kérjük.

Amit a pszichológusok nem mondanak el

A pszichológusok különleges és rejtélyes lényeknek tűnnek, főleg akkor, ha nem tudjuk, mire számítsunk tőlük. A BuzzFeed ezért megkért néhány terapeutát, hogy mondják el azokat a dolgokat, amikről nem sűrűn beszélnek, de szeretnék, hogy mindenki tisztában legyen velük. Kíváncsi vagy, mik ezek? Akkor pörgesd végig a galériát!

1. "Nem a mi dolgunk, hogy megmondjuk, mit csinálj" "Sokan abban a reményben jönnek el hozzánk, hogy megmondjuk nekik, egy adott helyzetben mit csináljanak, hogyan döntsenek: menjenek-e hozzá a kedvesükhöz, kérjenek-e fizetésemelést stb. Pedig a mi dolgunk nem ez, hanem az, hogy segítsünk nekik tisztába jönni önmagukkal és átalakítani a gondolkodásmódjukat. Így saját magukat vezetik el a változáshoz." (Dr. Stephanie Smith)
Kattints a további képekért!

Eddig valószínűleg csak a főzéshez alkalmaztad. Mutatjuk, hogy mire jó még!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...