Így került Azahriah a Google élére, akinek most nincs megállás

Na, persze Azahriah nem a Google igazgatósági posztját veszi át, hanem a keresőben tarolt.

Megmutatjuk, hogyan sikerült ezt összehozni

Annyiban biztosak lehetünk, hogy Azahriah lázban ég Magyarország nagy része. Jelenleg minden kétséget kizáróan ő napjaink egyik legfelkapottabb hazai előadója.

A 21 éves dalszerző-énekes először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. De mindenki tudta, hogy a szárnyalás tovább fog tartani a számára.

A fiatal énekes május 25-i Puskás Arénás koncertjére kevesebb, mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért meghirdettek egy újabb alkalmat is, május 26-ra. Az is telt ház lett, így Azahriah bejelentette, hogy május 24-én, pénteken is lesz egy koncert, így megvan a triplázás.

A galériánkból megtudhatjátok, miért lett ennyire felkapott Azahriah a Google keresőjében is!

A Google Magyarország idén is lehozta, hogy mikre kerestek a legtöbbet a magyarok, és a személyek közül bizony Azahriah neve került az élre. Az énekest Eszenyi Enikő követte, majd a harmadik helyen a milliárdos Jákob Zoltán végzett. Eszenyi a botránya miatt volt előtérben, Jákob Zoltán nevét pedig egyre többen kezdték el megismerni a Nagy Ő miatt.
Kattints a további képekért!

Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...