Az év legszebb romantikus filmjei

Most, hogy végleg beköszöntött az esős-borongós ősz, sőt, ha minden igaz, már a téli havazásra sem kell olyan sokat várnunk, nincs is jobb esti program, mint összebújva a meleg takarók alatt megnézni egy-egy romantikus filmet. Az idei év során is számos szívhez szóló vagy éppen mókás filmet bemutattak a hazai mozik, ezekből csemegéztünk most. Lássuk tehát az év legjobb romantikus filmjeit.

Napos oldal

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ebben a 8 Oscar-díjra jelölt romantikus vígjátékban az egykori középiskolai tanár, Pat igyekszik visszaszerezni feleségét, aki megcsalta őt az egyik kollégájával, ám a végzet egy másik nőt tartogat számára, ezt eleinte még egyikük sem veszi észre. Bradley Cooper meggyőző erővel kelti életre a szerencsétlen sorsú férfit, de David O. Russell szívmelengető filmjének az igazi sztárja Jennifer Lawrence, aki megérdemelten vehette át az aranyszobrot kiváló alakításáért. A felejthetetlen romantikus pillanatok mellett Robert De Niro és Chris Tucker gondoskodik még a poénokról.

Oldalak

Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.