Hirdetés

Az élet tudománya szerint 3 személyiségtípus létezik – Te melyikbe tartozol?

Az élet tudománya az ayurvéda, egy természetes gyógymódokon alapuló rendszer, ami segít rájönni, kik is vagyunk valójában, milyen tulajdonságokkal rendelkezünk kívül és belül. 3 személyiségtípust különböztet meg: te melyik vagy a vata, a pitta és a kapha közül? Részletek a cikkben!

Vata

Aki a vata típusba tartozik, az olyan, akár egy gumilabda. Energikus, tüzes, gyúlékony, hatalmas szívvel és – bármily meglepő – az egyensúly iránti vággyal. Magadra ismertél? Akkor nagyon kreatív vagy, könnyen alkalmazkodsz, és bármilyen helyzetben feltalálod magad, elsősorban azért, mert nagyon jó a kommunikációs készséged. Sajnos azonban arra hajlamos vagy, hogy ha nincs meg a vágyott harmónia az életedben, akkor ideges leszel, és nem tudsz koncentrálni a lényeges dolgokra. Ne feledd, hogy ilyenkor egy kis térre van szükséged, ahhoz, hogy tisztába jöjj önmagaddal, hogy elrendezd a gondolataidat, és megnyugodj. A vata típusba tartozók egyébként szeretik a meleg éghajlatot, ahol még több energiát gyűjthetnek – pedig így is elég van bennük.

Ha arra is kíváncsi vagy, mi vár rád 2016-ban a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén, akkor fusd át éves horoszkópjainkat itt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Pitta

A vata szöges ellentéte a pitta, vagyis egy nyugodt, visszafogott személyiségtípusról van szó – az ide tartozó emberek olyanok, akár a víz. Csendesek, de biztosak önmagukban, gyengének tűnnek, de valójában nagyon erősek. Nem ajánljuk senkinek, hogy ujjat húzzon velük, hiszen szorult helyzetben azért kijön belőlük az az indulat, amitől legyőzhetetlenné válnak. Ha te is a pitta típusba tartozol, akkor keményen dolgozol, mindig 110%-ot nyújtasz, és a tökéletességre törekszel. A külső szemlélőnek úgy tűnhet, mintha nehezen lehetne téged elmozdítani a helyedről, olyan makacsul és szilárdan állsz ott, de vagy olyan intelligens és okos, hogy ha arról van szó, szívesen kipróbálsz valami újat és tanulsz is. Elvégre szereted megmutatni a világnak, mit tudsz, nem?

Ha arra is kíváncsi vagy, mi vár rád 2016-ban a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén, akkor fusd át éves horoszkópjainkat itt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

A harmadik személyiségtípusért kattints a második oldalra!

Fotó: retreatnetwork.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!