„Annak érdekében, hogy az érlelési folyamatot lelassítsuk és megakadályozzuk, hogy a gyümölcs bebarnuljon, mindössze annyi a feladatunk, hogy betesszük a hűtőszekrénybe az avokádót, ami így hosszú ideig friss és kellően kemény marad majd” – osztotta meg a pofonegyszerű tippet Charles, aki kitért arra is, hogy fontos, hogy az avokádót egészen az elfogyasztásáig ne daraboljuk fel, szeletelve/megpucolva ugyanis egyből kitesszük a gyümölcsöt a hőmérsékleti hatásoknak.
Fotó: Pinterest
„Annak érdekében, hogy az érlelési folyamatot lelassítsuk és megakadályozzuk, hogy a gyümölcs bebarnuljon, mindössze annyi a feladatunk, hogy betesszük a hűtőszekrénybe az avokádót, ami így hosszú ideig friss és kellően kemény marad majd” – osztotta meg a pofonegyszerű tippet Charles, aki kitért arra is, hogy fontos, hogy az avokádót egészen az elfogyasztásáig ne daraboljuk fel, szeletelve/megpucolva ugyanis egyből kitesszük a gyümölcsöt a hőmérsékleti hatásoknak.