Augusztusi pénzhoroszkóp: Váratlan kiadások jönnek a hónapban

Augusztusban bőven érkezik hozzánk pénz, de nem is baj, hiszen váratlan kiadásokkal kell szembenéznünk! Ha kíváncsi vagy a pontos előrejelzésre, olvasd el havi pénzhoroszkópunkat!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Ha hallgatsz belső hangodra, mely tele van bölcsességgel, higgadtsággal, akkor el tudod kerülni a fölösleges kiadásokat, melyeket türelmetlenséged s nagyon erős akaratod gerjeszt. Mindennek ideje van! Ne most fektess be hirtelen jött, fantasztikus, csodákat hozó nagy céljaidba! Járd körbe a dolgokat, menj el szenthelyedre, kérj tanácsot angyalaidtól, akik biztosan tudnak súgni. Meglehet, családod tagjain, szüleiden keresztül mondják el útmutatásaikat, akikkel érdemes beszélgetned, problémáidat megvitatni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Türelmetlenségeddel, belső feszültségeddel sok olyan kiadást teremthetsz, melyek fölöslegesek. Igaz, hozzák a tapasztalásokat, melyeket egyébként máskor nem engednél meg magadnak. A sznob világ most könnyen beszippanthat, s ha nekik akarsz megfelelni, akkor bizony fel kell kötnöd a nadrágodat, hisz az eleganciához, méltóságteljességhez meg kell nyitnod a bankszámládat! Ne ess túlzásba a magadra való költekezésben, hisz egyszerűségedben vagy a legszebb, kár elrontanod a csillogással!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Milliomos fényszögeid biztatnak egy lottószelvény megvételére. Angyalaid hozzák a pénzt, teremtsd meg a lehetőséget. Könnyen lehet, hogy álmodban érkeznek meg a nyerő számok, melyeket ne felejts el! A munkádban is érkezhet sok pénz, hisz most angyalaid segítik céljaidat, erőt adnak a teremtéshez, hitet, önbizalmat vágyaid eléréséhez. Tudásodnak nem kis szerepe van, amit ki tudsz bontakoztatni külföldön, de joggal kapcsolatban is. Hozzá még a nagyon jó megérzéseid is, csak ne szállj el magadtól!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Nagyon jól vagy. Talán sok pénzt is költesz vagy költenél magadra – de igazán nem emiatt vagy olyan boldog, hogy még az utca embere is rád csodálkozik. A pénzre nem tudsz vigyázni, lendületed visz, megérinthet minden csillogás, a sznob világ allűrjei. Ha megérkezik a várt kölcsön, hagyatéki pénz, meglehet, se perc alatt elmegy, még megszámolni sincs időd. Kicsit lassíts vágyaidat illetően, extrém butaságokra is tudsz most költeni! Ami igazán fontos, azt úgyis a tied lesz, meg tudod teremteni, hozzák angyalaid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!