Lifestyle

Augusztus havi szerelmi horoszkóp: A Bak összeköltözésre, házasságra vagy családalapításra számíthat!

A Nyilast eltalálja Ámor nyila és összejön az Igazival! Íme augusztusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Az augusztus nem a legszerencsésebb időszak számodra a szerelemre. A Rák jegyében haladó Vénusz nehéz fényszöget alkot a jegyeddel, hatalmi harcokat, vitákat, féltékenységet és félreértéseket generálhat. Ha ezeket nem sikerül tisztáznotok és rendeznetek a pároddal, az szakításhoz is vezethet. Ha párt keresel, akkor ebben az időszakban csakis könnyed randevúkra számíthatsz. Amiatt ne keseredj el, hogy nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan szeretnéd, mert hamarosan jön valaki, aki végleg elrabolja a szívedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik az augusztus hónap számodra. Ha kapcsolatban élsz, nem fogtok unatkozni! Nagy, közös terveket szövögettek, amely meg fogja erősíteni a szerelmeteket. Ha párt keresel, akkor az uralkodó bolygód, a Rák jegyében haladó Vénusz pártfogását élvezheted. Olyan lehetséges jelölteket hozhat az utadba, akik között biztosan megtalálhatod azt, akivel hosszabb távra is tervezhetsz. Semmiképpen ne utasíts vissza egyetlen egy meghívást sem, mert most nagy lehetőséget szalasztanál el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki. Ez rákényszeríthet téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit, beleértve a kapcsolatodat is. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, a megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. A hónap közepétől már jó időszak mutatkozik arra, hogy meg tudjátok beszélni kedveseddel a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol, olyasvalakit sodor az utadba a sors, akihez megmagyarázhatatlan módon vonzódhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben a hónapban sokkal fontosabbá válik az, hogy tartozz valakihez, akiben igazán megbízhatsz, és aki őszintén szeret téged. Viszont ahhoz, hogy megtaláld ezt a személyt, először magadban kellene rendet tenned. Amennyiben kapcsolatban élsz akkor az újragondolást te sem kerülheted el. Itt az idő megbeszélni, újratervezni, figyelj rá, hogy a pároddal folytatott beszélgetés alapja mindig a tisztelet és a szeretet legyen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Karmikus lesz augusztus hónapja a számodra, ha már régóta élsz párkapcsolatban, akkor válaszút elé kerülhet a kapcsolatod. Ugyanis el kell döntenetek, hogy képesek vagytok-e megújulni, és visszahozni a régi szenvedélyt a kapcsolatotokba vagy sem. Amennyiben ezen hajlandóak vagytok keményen dolgozni, akkor sikerülhet. Ellenkező esetben sajnos szakítás lehet a vége. Ha párt keresel, akkor ez a hónap elhozhatja neked a szerelmet, bár könnyen előfordulhat, hogy az illető foglalt jelenleg. Ezért nagyon óvatosnak kell lenned, hogy belemész-e egy ilyen viszonyba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem a mély érzelmek hónapja lesz számodra az augusztus hónapja. Ha kapcsolatban élsz, akkor nehézségeket okozhat az, hogy alig jut időtök egymásra a mindennapi feladatok mellett. Nem szabad megengednetek, hogy ezek a körülmények elhidegítsenek egymástól, hamarosan változni fog a helyzet, és akkor már újra oda tudtok figyelni egymásra. Ha párt keresel akkor augusztusban inkább a szórakozás és az új ismeretségek kialakítása köti le minden figyelmedet, a nagy szerelem még várat magára.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha kapcsolatban élsz akkor konfliktusokat és nehézségeket hozhat ez a hónap számodra. Ennek az oka az lehet, hogy folyamatosan hatalmi csatározásba kerültök, ezzel pedig aligha fogjátok megoldani a párkapcsolati problémáitokat. Légy egy kicsit megértőbb, mert akkor nagyobb esélyed mutatkozik javítani a kapcsolatodon! Ha párt keresel, akkor egy váratlan szerelemre számíthatsz, de nagyon valószínű, hogy ez egyoldalú érzés lesz. Nem szabad letargiába esned emiatt, inkább nézz körül a környezetedben, mert biztos, hogy lesz valaki, akivel őszinte kapcsolatot tervezhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes, szenvedélyes hónapra számíthatsz, tele új élménnyel, és megújulási lehetőséggel. A hónap közepén könnyen lehet, hogy olyan döntést kell meghoznod, ami hosszú távon változtatja meg az életedet. Nagyon erős benned a valakihez való tartozás igénye, miközben szeretnéd megőrizni a szabadságodat. Ez a furcsa kettősség nagyon megnehezíti az életedet. Nincs más választásod, mint párod tudomására hozni, hogy több levegőre van szükséged. Szingliként vesd bele magadat az életbe, flörtölj, ismerkedj, ne akarj most hosszú távra elköteleződni, csak élvezd az életet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetősége, amelybe, ha belemész soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielőtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. Amennyiben nem tudsz dönteni, akkor jó időszak ez a hónap a gondok megbeszélésére a pároddal, így tisztázhatjátok jelenlegi problémáitokat. A párjukat keresők most rátalálhatnak a nagy szerelemre, amely sokkal lassabban bontakozhat ki, mint azt szeretnék.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A sors sok, szép élménnyel ajándékoz meg ebben a hónapban. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az időszak az érzelmi beteljesülésről és a szerelmetek megerősítéséről fog szólni, ez pedig nagyszerű hatással lesz az életed minden területére. Akár az összeköltözés, házasság és a gyermekvállalás is olyan téma lehet, ami felmerülhet. Amennyiben párt keresel, akkor ebben a hónapban rájöhetsz arra, hogy nem kell félned a szerelemtől, és az elköteleződéstől. Felkeltheted valaki figyelmét, aki nagyon fontossá válhat a későbbiekben az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nehéz volt számodra az elmúlt időszak, de az augusztus örömteli lehetőségeket hoz az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy megújul a kapcsolatotok. A nehézségek után kicsit aggódsz, hogy hogyan alakul a későbbiekben a közös jövő, mégis a közös tervek, célkitűzések elmélyítik a szerelmeteket. Amennyiben párt keresel akkor harmóniára és békére törekszel, nem igazán vonz most a párkeresés, randevúzás gondolata. Inkább a barátaiddal töltöd az idődet,és egyáltalán nem kedvetlenít el, hogy a szerelem jelenleg elkerül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem túl jó időszaknak ígérkezik ez a hónap. Ugyanis már nem élvezed az együttléteket a pároddal, akivel képtelenek vagytok túltenni magatokat a sérelmeiteken. Könnyen előfordulhat, hogy nem találtok más megoldást, mint a szakítást. Ami miatt biztos, hogy eleinte szenvedni fogsz, de előbb-utóbb túl jutsz rajta. Amennyiben párt keresel, akkor ez a hónap titkos kapcsolatot hozhat, bár ez nem jelent hosszú távú kapcsolatot, de arra jó lesz, hogy az önbizalmad visszatérjen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle