Augusztus havi karrier horoszkóp: Ez a nagy változások hónapja

Az Ikrek minden alkalmat ragadjon meg a tanulásra. Íme augusztusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Augusztusban az Oroszlán jegyében járó Nap önbizalommal és újult energiával lát el, érdemes most a hosszú távú terveidre koncentrálnod, de nagyon fontos, hogy ne kapkodj el semmit. Módszeresen haladj a megkezdett utadon, ehhez most nagyon könnyen megtalálhatod a megfelelő segítőket, támogatókat, akikkel együttműködve jelentős sikereket érhetsz el. Ebben a hónapban sokkal sikeresebb lehetsz, ha másokkal együtt dolgozol. Ha állás változtatást tervezel, most rátalálhatsz arra a munkára, amire mindig is vágytál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ebben a hónapban az égiek segítenek neked abban, hogy megoldást találj egy aktuális helyzetre vagy akár új vállalkozást indíts el. Ez a hónap külföldi vagy továbbtanulási lehetőséget is hozhat, ne habozz a döntéssel, hosszú távon profitálhatsz belőle. A jegyeden áthaladó Uránusz hatására váratlan fordulatokra számíthatsz, amelyeknek a kimenetele csak a te hozzáállásodtól függ, ezért legyél nyitott minden lehetőségre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hónap számodra a tanulásról szól, ezért minden alkalmat ragadj meg a tanulásra, utazásra, cserélj gondolatokat másokkal, mert ezeket a tapasztalatokat a jövőben remekül kamatoztathatod. Karrieredben most vállalnod kelll a kihívásokat, most képes vagy olyan feladatokat is elvégezni, amelyekbe eddig nem mertél belefogni. Ehhez azonban sok kitartásra és szorgalomra lesz szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Számodra nagyon fontos a biztonság - ez nemcsak az érzelmi biztonságot jelenti, hanem az anyagi biztonság megteremtését is. Éppen ezért nagyon kreatív tudsz lenni, ha anyagiakról van szó, ezzel néhány régóta nyomasztó gondodat meg is tudod oldani, de legyél óvatos a kiadásokkal, mindig vedd figyelembe a realitásokat. A hónapban nagy hangsúlyt kapnak a társulások, együttműködések - a megkezdett dolgok újragondolásának, kiigazításának az ideje ez a hónap.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban felpezsdül az életed, lelkesedésed határtalan lesz, ezáltal sikerül új lehetőségekre találnod, amelyek komoly előrelépést tesznek lehetővé a jövőben. Arra viszont vigyáznod kell, hogy a nagy lelkesedés hevében ne vállald magad túl. Nagy eséllyel ebben a hónapban a karrieredben komoly változások következhetnek be, ha nem érzed magad jól a jelenlegi munkahelyeden, itt az ideje, hogy változtass ezen. Most olyan lehetőségre bukkanhatsz, ahol megmutathatod vezetői képességeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Augusztusban a munkahelyeden új megbízást kaphatsz vagy egy átcsoportosítás révén új beosztásba kerülhetsz, ami nagyobb felelősséggel járhat, de vállald el bátran, mert meg van a tehetséged, akaraterőd és szorgalmad, hogy most feljebb kerülj a ranglétrán. Ha saját vállalkozást működtetsz, akkor néhány problémával meg kell küzdened, de jól veszed az akadályokat és a szerencsés véletlenek révén sikerül mindenre megtalálni a megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Augusztusban hajlamosabb vagy a szétszórtságra, így a munkahelyeden elcsúszhatsz a határidők betartásával, ha nem vagy elég következetes. Erre most tudatosabban kell figyelned. Most könnyedén elérhetnéd a kitűzött céljaidat, de mivel most hajlamosabb vagy több mindenbe belekapni egyszerre, ezért nagy az esélye annak, hogy szétaprózod az enegiádat, így kevés dolognak járhatsz a végére. Sokan támogatnak téged, de próbálj meg önállóan, céltudatosan cselekedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Augusztusban lehetőséged lesz arra, hogy végre megszabadulj a múlt terheitől, kiteljesedj és végre önmagad lehess. Új ismeretségek, barátságok léphetnek be az életedbe, akik segítségedre lehetnek abban, hogy megvalósíthasd a céljaidat, ehhez azonban nyitottnak kell lenned az új ismeretségekre. Fontos döntéseket kell meghoznod karrieredben, munkádban, ha változtatni szeretnél, akkor ez a hónap jó lehetőségeket tartogat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Önbizalmad augusztusban is rendíthetetlen, de arra azért ügyelj, hogy mindig reálisan lásd a lehetőségeidet. Minden körülmények között maradj céltudatos és főleg óvatos, így érheted el a céljaidat. Most nagy türelemre lesz szükséged, főképpen azért, hogy meg tudj felelni a saját magad által felállított kihívásoknak. A hivatásodban nagyot léphetsz előre, a szakmai tudásodat végre elismerik, ezáltal az anyagi helyzeted is fellendül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben az időszakban karnyújtásnyira kerülsz a régóta áhított sikerhez, ám ezért keményen meg kell dolgoznod, bár ez számodra nem okoz problémát. Ebben az időszakban sokkal keményebben és céltudatosabban tudsz dolgozni, mint általában, ennek meg is lesz az eredménye. Pénzügyeidben is jó eredményeket érhetsz el, ha jól gazdálkodsz az időddel és az anyagi erőforrásaiddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban a munkahelyeden számíthatsz váratlan változásokra, ami tőled teljesen független okok miatt következhet be . Ne próbálj ezeknek a változásoknak ellenállni, inkább fogadd el, és alkalmazkodj az új helyzetekhez. Ebben az időszakban nagyon fontos lesz az átgondolt, megfontolt gondolkodás, főleg a pénzügyi területen. Óvakodj a kockázatos vállalkozásoktól, befektetésektől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Augusztusban lehetőséged lesz a teljes megújulásra, új dolgokat próbálhatsz ki. Ebben az időszakban kevésbé érvényesül naiv, álmodozó éned. Most pontosan fel tudod mérni, hogy mivel érdemes foglalkoznod, amit sikerre is tudsz vinni a közeljövőben. A hónap végére az anyagi helyzeted is fellendülhet, ha kitartóan és koncentráltan dolgozol. Kamatoztasd intellektuális képességeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak