Lifestyle

Ilyen vonásokkal rendelkeznek a legokosabb babák: ha ezeket a jeleket tapasztalod a gyerekednél, átlagon felüli az intelligenciája

Vajon a te gyermeked is okosabb, mint az átlag? Nos, már a pici babák is mutatnak olyan jeleket, amelyekből kiderül, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Íme az 5 leggyakoribb jel

Minden szülő azt szeretné, ha a pici babája felnőttként igazi zseni lenne, de már gyermekkorában is intelligensebb, mint a kortársai, hiszen ez később csak a hasznára válhat. De vajon melyek azok a jelek, amelyek arra utalnak babakorban, hogy gyermekünk átlagon felüli intelligenciával rendelkezik? Nos, mint kiderült, a tudomány szerint bizony vannak erre utaló vonások, amit egy szülőnek nem árt korán észlelni, hiszen fontos, hogy az anyuka és/vagy az apuka ezeket ápolja és fejlessze gyermekénél. Galériánkban eláruljuk az öt leggyakoribb jelet, amely arra utalhat, hogy egy nagyon intelligens baba édesanyja/édesapja vagy!

A kicsik körülbelül 12 hónapos korukban mondják ki az első érthető szavaikat, és 18 hónapos korukban már bonyolultabb szavak kimondására is képesek, esetleg önállóan mondatokat is alkotnak. Ha azonban a baba már korábban is érdeklődést mutat a szavak és a könyvek iránt meseolvasás közben, vagy 14 hónapos kora előtt képes mondatalkotásra, akkor kivételes kommunikációs és nyelvi készséggel rendelkezik, valamint átlagon felüli intelligenciával.
Kattints a további képekért!

Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható élettartamunkat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.