Szépülj és nyerj egyszerre! Ezzel az ásványvízzel most erre is lehetőséged van!

A nyári forróságban nincs is jobb egy palack hűsítő víznél, ami oltja szomjunkat és a szervezetünkre is jó hatással van. A szakemberek nem véletlenül szokták azt tanácsolni, hogy igyunk minden nap legalább 2 liter vizet - néha még többet is -, viszont az sem mindegy, hogy pontosan milyet. Mi a SPAR Verde ásványvizeket ajánljuk, mondjuk is, hogy miért! (x)

1. Mert az egészség forrásából fakad!

Az új SPAR Verde palackokba kerülő természetes ásványvíz a Somogy-Tolnai dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről, a Pannon vízadó rétegből fakad. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert ásványvízben minden megvan, amire szervezetünknek a nap folyamán szüksége lehet. Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a víz nélkülözhetetlen, hiányában fáradékonyak leszünk, öregszik a bőrünk, romlik az egészségünk.

2. Mert rendkívül egészséges!

A SPAR Verde ásványvíz gazdag ásványi anyag és nyomelem tartalma mellé kitűnő íz párosul, mindez természetes vízben oldva. A különösen kellemes szénsavmentes változat pH-értéke 7,4, amely segít a szervezet elsavasodása ellen.

3. Mert a víz segít az alakformálásban!

Rendszeres vízivással az alakformálásunk hatékonysága is jelentősen javítható. Intenzív mozgás esetén rendszeresen bevitt folyadékkal növeljük az edzés hatékonyságát. Nagyon fontos élettani hatása, hogy fokozza az anyagcserét és serkenti a sejteket, hogy oxigénnel lássák el az izmainkat és az agyunkat. Lúgos kémhatása révén pedig segít a méregtelenítésben.

4. Mert könnyen magaddal viheted bárhová!

A SPAR Verde kétféle - 1,5 literes és 7,5 deciliteres - kiszerelésben kerül az üzletekbe. A nyári forróságban sokkal praktikusabb a 7,5 deciliteres palack a szokványos fél literesnél, hiszen akár utazás, akár ügyintézés, vagy éppen sportolás közben gyakran megesik, hogy kevés fél liter víz. Ráadásul a 7,5 deciliteres palack formatervezésénél az esztétikus és sportos megjelenésen túl fontos szempont volt a praktikusság: ez még éppen az a méret, amely könnyedén elfér a retikülödben, vagy épp a sporttáskádban.

A palack tervezésekor az is fontos szempont volt, hogy a legmegfelelőbb helyen legyen a körbefutó mélyedés, amely csak annyira mély, hogy kényelmes fogást tegyen lehetővé, de ne csökkentse az űrtartalmat. A SPAR Verde ásványvíz folyamatosan kedvező áron érhető el, ugyanakkor felveszi a versenyt bármely más ásványvízzel.

Mert most nyerhetsz is vele!

A SPAR megújult ásványvizének népszerűsítésére nyereményjátékot indított: tizenöt új SPAR Verde címke összegyűjtésével például Fiat Tipót nyerhetsz a decemberig tartó játék fődíjaként.

Tudj meg többet a SPAR Verde honlapján!

Fotó: imujer.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!