Döbbenten eszmélt rá a lány, hogy egész más kapcsolat fűzi a férfihoz, akit apjának hitt

A TikTokon számolt be róla, hogy még gyermekként tett szörnyű felfedezést édesapjával kapcsolatban. Az igazi, megemészthetetlen titokra azonban csak a férfi halála után ébredt rá.

Mintha "megkettőződött volna" az apja

A TikTok felületén nemrégiben egy új trend ütötte fel a fejét. A felhasználók most arról sztorizgatnak a videomegosztó portálon, hogy ki milyen megrázó családi titokra jött rá, amikor már felcseperedett. Természetesen - ahogy az már lenni szokott - szinte záporoztak a durvábbnál durvább igaz históriák, de a legérdekesebb talán a Brownsugarbunnie30 névre hallgató felhasználó beszámolója. Sztoriját a Mirror szemlézte: a lány kertelés nélkül vallotta be a TikTokon, hogy egy máig megemésztetlen titokra bukkant rá édesapjával kapcsolatban. Kétszer is villámcsapásszerű felismerés érte: egyszer még gyerekként, amikor kiosont egy pohár vízért a szobájából, és átélt egy bizarr találkozást az apjával, egyszer pedig már felnőttként, a szeretett szülő halálát követően.

A lány évekkel ezelőtt arra ébredt egy éjjelen, hogy rettenetesen megszomjazott. Felkelt hát az ágyából, de mivel szülei nem szerették, ha a sötétben mászkál, így elhatározta, lábujjhegyen fog kiosonni a konyhába egy pohár vízért. Ekkor arra lett figyelmes, hogy az apaj egy számára idegen nővel veszekszik. Kikerülte őket, nehogy feltűnést keltsen és visszatért volna a hálószobájába, hogy ismét álomra hajtsa a fejét, amikor a folyosón az apjába ütközött - aki az előbb még a titokzatos nővel vitázott. A lány sokáig nem tudta mire vélni a különös élményt, hiszen olybá tűnt, mintha apja hirtelen megkettőződött volna. Csak évekkel később értette meg a teljes igazságot.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2