Lifestyle

Vérlázító, mire vetemedett az anyós, miután összeköltözött a friss házasokkal: a szerelmesek páros lábbal rúgták ki

Az idős nő azért költözött össze az ifjú párral, mert nemrégiben meghalt a férje (méghozzá teljesen váratlanul, egy szörnyű balesetben), és eluralkodott rajta a magány fojtogató érzése.

Megesett rajta a szívük

A Mirror cikke szerint a szerelmesek eleinte ódzkodtak attól, hogy befogadják az idős nőt viszonylag szűk, két szobából álló otthonukba. A fiatal férj édesapja két hónappal az esküvő után veszítette életét - a tragédia az egész családot padlóra küldte -, s a férfi úgy érezte, felelősséggel tartozik magára maradt, depressziótól gyötört édesanyjáért. Némi huzavona után a szerelmesek eldöntötték, hogy magukhoz veszik az idős hölgyet. Kapcsolatuk ekkor még bőven a "mézeshetek" fázisában tartott: naponta többször is szeretkeztek, a szexuális életük kiegyensúlyozott és változatos volt, azonban mindennek vége szakadt, amikor az anyós beállított hozzájuk a hatalmas bőröndjeivel.

Az intim együttlétek száma jelentősen megcsappant, miután az anyós elfoglalta az egyik szobát. Sőt, amikor a pár rászánta magát a szexre, az idős hölgy sokszor átkopogott nekik, mondván, nem tud aludni a nyögésektől.
Kattints a további képekért!

A menyasszony az esküvőt követően elhatározta: soha nem bocsát meg az illetlenül viselkedő anyósnak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle