Lifestyle

Minden pluszkilójukért hálásak ezek a nők, a magyarázatuk letarolta a világot

Éheztették magukat, ám rájöttek, nem a vékonyságban van a boldogság kulcsa. Hanem az elfogadásban.

Courtney Black

Courtney Black néhány évvel ezelőtt még mindössze 44 kg-ot nyomott. Fitnesz modellként dolgozott és meg volt róla győződve, hogy csak akkor tökéletes a teste, ha vékony. Naponta 800 kalóriát vett magához, szinte az éhezésig sanyargatta magát. Végül kórházba kellett szállítani, mert a szervezete majdnem feladta a harcot. A kezelés után a lány naponta 2000 kalóriát fogyasztott, így fokozatosan visszaszedte a súlyát. Ma már sikeres edző.

Megan Jayne Crabbe

Képtelenségnek hangzik, pedig igaz: Megan anorexiája annyira komoly volt, hogy 13 évesen alig 27 kg-ot mutatott alatta a mérleg. Soha nem volt elégedett a testével, ezért éheztette magát. Szerencsére mára már leküzdötte a betegséget és minden egyes pluszkilót imád magán. Instagram oldalán igyekszik azt hirdetni: minden nő gyönyörű, csak el kell fogadnia az adottságait.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.