Lifestyle

Elképesztő, mi történik, ha elalvás előtt ananászt eszel: csodát tesz veled

Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.

Iktasd be az esti rutinodba

Az ananász sokak kedvence, hiszen frissen, turmixként, koktél formájában, vagy akár süteményekben felhasználva isteni finom tud lenni, sőt még főfogások kiegészítőjeként is remek lehet, hiszen jól funkcionál olyan különböző fűszerekkel, mint a chili vagy a cayenne bors. Egészségügyi szempontból is csupa jót lehet róla mondani, mivel számos ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint tartalmaz – különösen gazdag C-vitamin forrás, gyulladáscsökkentő hatása mellett pedig támogatja a csontok, továbbá a vesék egészségét is. Ezen kívül van egy olyan pozitív tulajdonsága is, ami egy sokakat érintő problémán is tud segíteni, különösen, ha lefekvés előtt fogyasztod; részletek a galériában!

Ha este rád tör, hogy szívesen nassolnál egy kis csokit, az ananász természetes íze segíthet csillapítani az édesség iránti vágyat, miközben viszonylag alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, így biztosan nem hízol tőle. Azonban nem csak ezért érdemes lefekvés előtt falatozni ezt a trópusi gyümölcsöt.
Kattints a további képekért!

Egy teljesen ártalmatlan, jól kinéző tetoválást akart magának a nő, ám nem nézett utána annak, hogy mit is jelent egyes körökben a fejjel lefelé fordított ananász…

Leadfotó: 123rf

Forrás: Well&fit

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.