Amiért a cipőket is beáldoztam: így lettem valódi Tippmix fan! – szerkesztői vallomás

Voltál már úgy, hogy valamiért nagyon rajongtál, de úgy igazán? Egy sport, egy munka, egy tevékenység vagy hobbi, ami tényleg egyszer s mindenkorra függővé tett? Na, nem úgy, mint a cigi vagy az alkohol, de úgy érezted, hogy piszkosul rákaptál az ízére és nagyon is jó vagy benne. Velem megtörtént. Meg a Tippmix-szel.

„Tippmixel a lelkem”

Ez a sztori is ugyanúgy kezdődött, mint bármelyik másik: halálosan szerelmes voltam. A férfiba, akiről meg voltam győződve, hogy Ő lesz életem párja, majdani gyermekeim apja, uram és parancsolóm, míg a kaszás el nem választ. Szóval, mind a huszonpár évemmel fülig szerelmes voltam, mígnem történt egyszer, hogy rajongásom tárgya elvitt ebédelni a nagyszüleihez. Rettentő cukik voltak és közvetlenek, igyekeztek már az első fél órában megtervezni az esküvőnk minden részletét, és már-már én is habos-babos fehérben képzeltem magam, mígnem életem értelmének nagymamája a következő szavakat nem mondta: „Hát Lilikém, tényleg nagyon jó gyerek ez a Marci, azt is mesélte már Neked, hogy „tippmixel” a lelkem?”

Akkor még nem tudtam, hogy ez valami halálos kór, ami hamarosan elragadja tőlem életem értelmét, vagy talán valamiféle káromkodás, amit csak vidéken használnak és ezért nem ismertem eddig, de egy valamiben biztos voltam: még aznap este ki kell derítenem, mi a fene lehet ez - még mielőtt végképp veszélybe sodorja az elkövetkező 50 évre vonatkozó terveimet.

„Tudni akarom!”

Kezdtem a vallatást már a kocsiban hazafelé - „Tudni akarom, hogy mi ez, és miért nézett rám olyan sokatmondóan nagymamád, amikor azt mondta, hogy Te ezt csinálod!” És csak nevetett… Konkrétan kinevetett és csak ennyit mondott: „Akkor most megmutatom.” Ezzel a lendülettel vettünk egy laza balost és bekanyarodtunk a közeli parkolóba, ahol egy lottózó ellőtt álltunk meg. M. udvariasan kinyitotta nekem az ajtót és betessékelt.

Rövid közjáték következett az eladóval, látszott, hogy kedvesem nem most jár itt először. Egy hatalmas, zöldesszürke újság és egy lottószelvény(nek tűnő valami) volt a kezében és a következőt kérdezte: „Villareal vagy Granada?” - „Hát figyi, a Villarealnak jobb csengése van, a Granada elég durva hangzású.” - válaszoltam. Kedvesem erre köpni-nyelni nem tudott, de némi vonakodás után valamit mégis beikszelt a szelvényen, úgyhogy nyugodt szívvel konstatáltam, hogy ad a szavamra, bármekkora hülyeséget is mondtam.

Ha jól emlékszem ezzel együtt még egy bécsi csapatra is az áldásomat adtam (Austria Wien) mert éppen akkor terveztem egy hosszabb kiruccanást az osztrák fővárosba, így gondoltam ebből nagy baj nem lehet. Egyszóval a sportfogadás logikáját teljes mértékben a sárba tiporva fogadgattam arra a csapatra, akinek tetszett a neve, a városa, vagy csak úgy megéreztem, hogy jól fog szerepelni. Persze ezek után azt is megtudtam, hogy mi az az „odds” és hogy alapvetően három féle kimenetele lehet egy meccsnek, amire megtehetem a tétjeimet, pont annyit, amennyi jól esik.

Kezdők szerencséje

Mondanom sem kell, hogy életem első, „crazy” szelvényéből úgy elmentünk wellnessezni, mint a huzat, hiszen az összes meccsem bejött rajta, amivel elég szép kis összeget sikerült bezsebelnem. Szóval így lettem igazi Tippmix rajongó, és nő létemre így állítódott be - valahogy - nyitólapnak a tippmix.hu is, és így történhetett meg az, hogy a plázákban már nem a cipőüzletekhez vezet az első utam, hanem a lottózóba. Mert bár nem nyerek mindig, a játék élménye örök.

Legyél Te az ország Tippmix-királynője! (x)

Ha a sikersztorimtól Te is kedvet kaptál a játékhoz, próbáld ki most tét nélkül a Tippmix sportfogadásait, és nyerj értékes ajándékokat! Ezzel könnyedén a Tiéd lehet egy Samsung Galaxy okostelefon vagy tablet, fődíjként pedig akár egy páros belépő is a Bajnokok Ligája 2016-os milánói döntőjére szállással és repülőjeggyel! Gondolj csak bele, mekkorát nézne életed párja, ha három hét múlva csak úgy bejelentenéd: már van programotok 2016. május 28-ára, mert páros jegyet nyertél a Bajnokok Ligája milánói döntőjére…

Sorsolás: 2015. november 2.
További részletek itt: szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno

Oldalak

Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok