Lifestyle

Csillagászati összeget nyert valaki az amerikai lottón

Az Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb, adózás előtt 1,58 milliárd dolláros (558 milliárd forintos) lottónyereményét ütötték meg kedden.

Április dereka óta halmozódott az összeg

Az Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb, adózás előtt 1,58 milliárd dolláros (558 milliárd forintos) lottónyereményét ütötték meg kedden a Mega Millions lottón, amelyen április 18. óta, vagyis 31 egymást követő húzáson halmozódott az összeg - írja az MTI.

Úgy tudni, az egyetlen telitalálatos szelvényt Florida államban adták el, egy Neptune Beach-i élelmiszerboltban. Az esély a főnyeremény megnyerésére 1 a 302,6 millióhoz volt.

A teljes összeget csak akkor kapja meg a szerencsés fogadó, ha vállalja, hogy részletekben, 30 év alatt fizessék ki neki.

Ha azonnal, egy összegben akarja felvenni a nyereményt, akkor 783,3 millió dollárt kap. A legtöbb nyertes az utóbbi lehetőséget választja. A nyeremény után az adókat is meg kell fizetni.

A Mega Millions lottójáték az Egyesült Államok 45 államában, valamint a fővárosban, Washingtonban és az Egyesült Államokhoz tartozó Virgin-szigeteken elérhető.

Elindult a Virgin Galactic első kereskedelmi járata csütörtökön három olasz tudóssal a fedélzetén – írja az MTI. Richard Branson brit milliárdos űrvállalata élőben közvetítette, ahogy az Unity nevű űrrepülő az Eve nevű hordozó-repülőgéppel felszáll Új-Mexikóból. A Unity 14 kilométeres magasságban kapcsolódott le, majd egy rövid repülést tett a világűr határán, mintegy 100 kilométeres magasságban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.