Aludj luxuskörülmények között - A 2 legkülönlegesebb ágy

Életünk nagy részét ágyban töltjük, így nem meglepő, hogy a tervezők már arra is gondolnak, hogy éjjel is luxusban legyen részünk. Íme a világ 2 legkülönlegesebb ágya!

Aranyba öltözött kényelem

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Stuart Hughes liverpooli tervező csaknem minden tárgy luxusverzióját megálmodta már. A világ talán leggyönyörűbb ágyát a Hebanon nevű céggel közösen tervezte. A kézzel készült ágyat 107 kiló 24 karátos arany díszíti. Gesztenyefából és kőrisfából faragták, viszont a baldachinban már a cseresznyefa dominál. Összesen 2 ilyen ágy készült el, így aki magáénak tudhatja ezt a különleges ágyat, biztosan egyedivé varázsolhatja vele a hálószobáját.

Álmok a levegőben

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A lebegés az egyik legkülönlegesebb érzés, amit most már alvás közben is átélhetünk. A 2006-ban megjelent lebegő ágyat az Universe Architecture mutatta be. Janjaap Ruijssenaars holland tervező alkotta meg ezt az egyedülálló bútort, ami a padló felett lebeg. Négy alig látható drót rögzíti a szoba négy különböző pontjához, így biztosítva, hogy az ágy egy helyben maradjon. Ráadásként teherbírása csaknem 900 kiló! A lebegést a padlóban és a fekete téglatest kinézetű ágyban egyaránt neodímium mágnes biztosítja. A világ egyik legegyedibb tárgya multifunkcionális, hiszen lehet használni akár asztalként is.

Fotók: thehomealarms.com, www.architizer.com, lushbling.com

Oldalak

Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.