Kétségkívül ez a világ legjobb állása: Gondozz te is kiskecskéket egy farmon!

Most azonnal mondj fel a munkahelyeden – van egy állásajánlatunk, amiért garantáltan rajongani fogsz. Mit rajongani, őrjöngeni! A munka a virginiai Esmontban lévő Caromont farmon lenne, ahol februárban várhatóan 90 kiskecske fog születni, így tárt karokkal várják azokat, akik segítenek az állatok körül megszaporodott teendőkben. Ugye, hogy álommeló?

Lehetetlen nemet mondani

A farmon jelenleg 120 kecskét nevelnek, ami már önmagában is nagy feladat, a kicsik pedig még náluk is több odafigyelést igényelnek majd. A szerencsés kiválasztottak februártól márciusig négy órás műszakokban fognak dolgozni, és az lesz a feladatuk, hogy etessék, tisztán tartsák az apróságokat, játszanak velük, és ami a legfontosabb, szeressék, babusgassák őket. Ha olyan lesz az idő, a gondozóknak kell figyelniük arra, hogy a kecskék kötött kabátkákat kapjanak, ami megvédi őket a hidegtől.

Megtetszett az állás, igaz? Nem te vagy az egyetlen. Ebben az ideges, rohanó világban mindannyian arra vágyunk, hogy egy kis nyugalmat, harmóniát találjunk, például az állatok oldalán. Elképesztő, mennyi szeretetet kaphatunk tőlük, és mennyire meg tudják hálálni a gondoskodásunkat!

A farm egyébként ezen a linken várja a jelentkezőket, és bár egyelőre minden hely betelt (milyen meglepő), lesz még bővítés, csak szemfülesnek kell lenni. Legyél mindig képben, és figyeld a farm Facebook oldalát és a honlapját is – itt és itt éred el őket! Ez az, amire lehetetlen nemet mondani...

Ha neked is megtetszett az állás, nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Ennél a tacskónál senki sem élvezi jobban a havat - Videó

Fotó; Leadfotó: mymodernmet.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!