Lifestyle

Hátborzongató lényt szúrt ki egy állatkert biztonsági kamerája az éj leple alatt: sokan földökívülinek vélik - Fotó

Olyanok is akadnak azonban, akik váltig állítják, hogy a félelmetes felvételen Amerika mitikus lénye, a chupacabra látható.

Máris megkezdődtek a merész találgatások

Bár hazánkban a banánérlelő forróság egyelőre várat magára (hozzátehetjük: talán jobb is így), végre-valahára beköszöntött a nyár. Ebben az időszakban természetesen az állatkertek forgalma is látványosan megnövekszik, hiszen kellemes időben mindenki szívesebben bóklászik a világ legmókásabb, legfurcsább vagy egyszerűen csak legérdekesebb élőlényei között. Néha viszont előfordul, hogy egy állatkert nem is jól ismert és közkedvelt lakói, hanem egy különös betolakodó révén válik ismertté. Így történt ez nemrégiben az Amerikai Egyesült Államokban, Texasban is: a helyszín egy helyi város, Amarillo, melynek állatkertjében nemrégiben hátborzongató lényt rögzített az egyik biztonsági kamera. A rejtélyes eset - melyről a Gizmodo adott hírt - egyébként még május második felében történt, ám azóta is élénk szóbeszéd tárgya, és sem az állatkert munkatársai, sem pedig az internet népe nem tudott megnyugtató választ adni arra, hogy pontosan mi is látható a felvevőgép által rögzített képeken. Az egyik felvételt - mely azóta természetesen bejárta a teljes világhálót - a város hivatalos Facebook-oldala is megosztotta, valószínűleg abban reménykedve, hogy így talán a vártnál hamarabb lepleződik le a nagy titok. Mindeddig azonban senki sem tudta megmondani, milyen élőlény merészkedhetett az állatkert közelébe. Ugyanakkor - ahogy ez lenni szokott - gyorsan meglódult a netezők fantáziája: máris elkezdődtek a legvadabb találgatások.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk a fotót, melytől te is eldobod majd az agyad!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.