Lifestyle

Meghökkentő körülményre derült fény Navalnij halála kapcsán - valóban meggyilkolhatták az orosz ellenzék vezéralakját

Rácz András Oroszország-szakértő a saját Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet egy furcsaságra Alekszej Navalnij halála kapcsán.

Az egész világot felkavarta a döbbenetes haláleset

Múlt héten, 47 esztendős korában elhunyt Alekszej Navalnij orosz politikus, az orosz ellenzék legismertebb figurája. Vlagyimir Putyin elnök legádázabb ellenfele. A haláleset körülményei azóta is tisztázatlanok - egyes jelentések szerint Navalnij egy állítólagos vérrög következtében hunyt el, ám miután előkerült a néhai politikus holtteste, sokasodni kezdtek a kérdőjelek az ellentmondásokkal tarkított haláleset kapcsán. Nemrégiben drámai hangú videóüzenetet tett közzé az elhunyt özvegye, Julija Navalnaja, melyben kijelentette, folytatni fogja azt az áldozatos munkát, amit tragikusan fiatalon elhunyt férje elkezdett. Nemrégiben Rácz András, a közismert Oroszország-szakértő jelentetett meg egy gondolatébresztő Facebook-posztot, melyben a világszerte nagy port kavart ügy egyik legambivalensebb részletét elemzi.

Bejegyzésében Rácz rámutat: Alekszej Navalnij február 16-án, pénteken délután halt meg a büntetőtáborban, a halál halál hivatalos időpontja pedig 14:17 perc. Sokatmondó, hogy a hivatalos halálhír már két perccel (!) később, 14:19-kor meg is jelent a "Sarki Farkas" büntetőtelepnek helyet adó, Jamal-Nyenyec Autonóm Körzet hivatalos honlapján.
Kattints a további képekért!

Az orosz ellenzéki politikus február 16-án hunyt el: a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat beszámolója szerint a börtönben, egy séta során érte rosszullét, s ezt követően veszítette életét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.