Lifestyle

Előkerült Navalnij holtteste, megrázó részletek láttak napvilágot a halálesettel kapcsolatban

Az orosz ellenzéki politikus február 16-án hunyt el: a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat beszámolója szerint a börtönben, egy séta során érte rosszullét, s ezt követően veszítette életét.

Elhunyt az orosz ellenzék emblematikus figurája

Február 16-án, 47 éves korában elhunyt Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, Vlagyimir Putyin elnök legfőbb kritikusa. A Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat arról számolt be, hogy Navalnij a börtönben, egy séta során lett rosszul, halálát pedig egy állítólagos vérrög okozhatta. A brit sajtó most a Novaja Gazeta Europe cikke alapján közölte: megtalálták a néhai politikus földi maradványait. A független orosz lap értesülései szerint Navalnij holtteste a Szalekhard Körzeti Klinika hullaházában került elő. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik: megrendítő részletek következnek!

A halálesettel kapcsolatban azt mondták, "nem büntetőjogi természetű", vagyis Navalnij nem lőfegyverhasználat miatt veszítette életét.
Kattints a további képekért!

Putyin elnököt természetesen tájékoztatták a történtekről. A Nyugat közben Moszkvát vádolja a történtek miatt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...