Lifestyle

Párjának szánt aktfotóját a szüleinek küldte el a lány, hihetetlen, mit válaszolt az anyja - Fotók

A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.

Sztori

Steph Claire Smith-t leginkább fitnesz influencerként ismerik, és több mint 1,5 millió követője van az Instagramon. Üzlettársával, Laura Henshaw-val egy podcastet is csinálnak, a legutóbbi epizódban pedig életük legkínosabb pillanatairól meséltek. "Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a legcikibb dolgok listájának élén áll, amik valaha is történtek velem" - magyarázta Steph, majd ledobta a bombát: "Egyszer küldtem anyukámnak és apukámnak egy meztelen képet magamról". A TWN.hu cikkéből az is kiderült, mit reagált a lány anyukája.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.