Lifestyle

Megmozdult a kék zacskó a kocsiban, amikor a rendőrök rátaláltak: kinyitották és elakadt a szavuk - Fotók

Az út szélén, az autója mellett állt a férfi, amikor kiszúrták a rendőrök. Ami ezek után történt, arra tényleg nincsenek szavak.

Autós

Bicskanyitogató történet Angliából: sajtóhírek szerint Durham megyében két rendőr, Liam Vernon és Luke Howie néhány napja kora reggel Bishop Auckland közelében haladt az autópályán, amikor egy az út szélén parkoló autóra lettek figyelmesek. A sofőr az út szélén, a füves részen állt, és egy műanyag zacskót lóbált a feje fölött a padka szélén állva. "A rendőrök bekapcsolták a szirénát, amit a férfi is rögtön észlelt, így a kezében tartott zsákot bedobta a kocsija első ülésére, majd úgy tett, mint aki csak a kocsija kerekeit állt volna meg ellenőrizni. A rendőröknek azonban bűzlött a történet, így tudták, hogy át fogják vizsgálni a járművet. Amit ott találtak, arra azonban ők sem számítottak" - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.