Lifestyle

Kíváncsi vagy mi voltál előző életedben? Számold ki a születési dátumodból

Te is gondolkodtál már azon, mi lehettél előző életedben? Most megtudhatod. Elég hozzá két egyszerű adat.

Megfejthetetlen érzések

Sokszor érzed úgy, hogy megmagyarázhatatlan emlékeid vannak? Deja-vu érzés fog el, de nem tudod mihez kötni? Esetleg megismertél valakit és olyan érzés fogott el, mintha nem ebben az életben találkoztatok volna először? Meglepő, de több módszer is létezik rá, hogy megtudd, milyen ember voltál előző életedben. Ki tudja, talán választ találsz az említett kérdésekre is. Két fő kategóriába osztják a módszereket, hipnotikus és nem hipnotikus technikák. Ne aggódj, nem tervezünk hipnotizálni, egy sokkal egyszerűbb módszert hoztunk neked, ami a számokra épül.

Ember előző élet numerológia reinkarnáció

Előző élet száma

Elsőként találjuk meg a számot, ami az előző életedet reprezentálja, innen fogunk levonni további következtetéseket. Ehhez annyit kell tenned, hogy összeadod a születési dátumod számait. Én 1995, március 12-én születtem, szóval: (1+9+9+5) + (3) + (1+2) = 30. Fontos, hogy csak egy számot kapj, így tovább csökkentjük a kapott értéket: 30 = 3+0 = 3. Másodikként kiszámoljuk a belső szükség számát. Ehhez a nevedre lesz szükség. Úgy tudod elvégezni a számítást, hogy összeadod a nevedben található magánhangzókat. A=1, E=5, I=9, O=6, U=3. Az ékezetekre nincs külön szám, ugyanazzal számolj, ami az ékezet nélküli verzió lenne. Tehát az én esetemben ez: Hosszú Kata: O+U+A+A = 6+3+1+1 = 11. Ismét csak egy számra lesz szükségünk: 1+1 = 2. Végül a két kapott számot kell összeadnunk: 3+2 = 5, így az én esetemben az előző életem száma az ötös lett.

Lapozz, a számhoz tartozó eredményt a következő oldalon olvashatod!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.