Lifestyle

Kizárta magát a nő a negyedik emeleti lakásából: megdöbbentő ötlete támadt - Videó

Egy lakatos súlyos kiadás lehet, és sokszor ő is csak roncsolva tudja kinyitni az ajtót. Egy biztos: ennek a nőnek az ötlete nem csupán a szomszédokat döbbentette meg.

Ajtó

A TWN.hu híre szerint a malajziai Tammy Kin Nee múlt vasárnap délután hazaérve vette észre, hogy digitális ajtózárja nem működik. Hamar rájött, hogy a kulcsot bent is felejtette. Azonnal lakatos után kezdett kutatni, de aztán rádöbbent, hogy az ajtó kinyitása 800 malajziai ringgitbe (közel 60 ezer forintba - A szerk.) került volna neki. "Sőt, a tűzálló ajtót és az elektromos zárat is ki kellett volna cserélni ezután. ami további 2000 malajziai ringgitbe (körülbelül 148 ezer forintba - A szerk.) került volna" - írja a lap. Ezt követően támadt őrült ötlete.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.