Ajándék ötletek férfiaknak - 5 tuti tipp karácsonyra

Nőknek nem nehéz ajándékozni, de még nagyobb kihívás egy férfinak ajándékot választani. Ha megpróbálod a szeretett férfi személyiségére szabni a meglepetést, biztosan tetszeni fog neki a választásod, de ha elbizonytalanodnál, összegyűjtöttünk 5 tuti tippet, amivel nem lőhetsz mellé.

Adrenalin karácsonyra

Nem kötelező tárgyakkal elhalmozni a szeretteinket, izgalmas élményekkel is meglephetjük őket. Minden férfinak van legalább egy olyan titkos vágya vagy kívánsága, amit régóta szeretne kipróbálni: legyen az sétarepülés, ejtőernyős oktatás, tandemugrás vagy a falmászás. Tudd meg, milyen élményre lenne vevő a párod, és ha neked is tetszik a dolog, akár közösen is belevághattok!

Autóba meglepit

A férfiak sokszor úgy tekintenek a kocsijukra, mint a második otthonukra – így kézenfekvő lehet egy olyan ajándék, ami tökéletesen belepasszol a négykerekűbe. Ez lehet egy GPS, CD- vagy mp3-lejátszó, mobilkihangosító vagy egy autósbögre. Ha valami viccesebbre gondoltunk, akkor készíthetünk neki egy egyedi rendszámtáblát. Igazából bármi jöhet, ha imádja az autókat, mindennek örülni fog!

Férfias óra

Régen, ha a pontos időről volt szó, a férfiak többsége a karóra helyett inkább a mobilra hagyatkozott, mostanság azonban ismét trendinek számít felcsatolni egy mutatós darabot. Ez a kiegészítő azok számára is remek választás lehet, akiket abszolút nem érdekel a divat – mivel kütyüről van szó, lefogja venni őket a lábukról. Azon sem kell túl sokat aggódni, hogy nem passzol a stílusához, ugyanis a boltok polcain a vintage, bőrszíjas óráktól kezdve a modern darabokig mindent megtalálunk.

Fotó: nature-calls.tv, friendlychev.blogspot.com, wristwatchmen2014.blogspot.com

Oldalak

Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.