Lifestyle

Így varázsolhatod ragyogóvá piszkos és ragacsos air fryeredet mindössze 500 forintból: olyan lesz, mint új korában!

A légkeveréses sütő tisztítása egyszerűbb, mint azt gondolnád: csupán 3 dologra lesz hozzá szükséged.

Régiből és használtból vadiúj

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, az air fryer készülékek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül: ez a konyhai eszköz hamar a háziasszonyok kedvencévé vált, hiszen segítségével olaj és zsiradék nélkül süthetünk, főzhetünk gyakorlatilag bármit, amit csak megkívánunk. A légkeveréses sütővel azonban nem csupán egészségessé tehetjük kedvenc fogásainkat, de még időt is spórolhatunk vele, hiszen használata igen egyszerű és gyors, de a tisztításával sem kell sokat vesződnünk. Persze akadnak olyan ételek, melyek még a tapadásmentes kosárba is képesek beleégni vagy beleragadni, ebben az esetben pedig meggyűlhet a bajunk az air fryerünk takarításával, hiszen a készüléket nem ajánlott vadul súrolni vagy épp kapargatni, mint ahogyan azt gyakran tesszük a tepsiknél mosogatás közben. Szerencsére létezik egy egyszerű és filléres módja annak, hogy a ragacsos sütőt vadiújjá és csillogóvá varázsoljuk, ehhez pedig csupán néhány percre és 3 dologra lesz szükségünk. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Az air fryert szerencsére nem nehéz tisztítani, hiszen a készülék kosara alig igényel súrolást, de persze akadnak olyan ételek, melyek makacs szennyeződéseket hagynak maguk után. Szerencsére ebben az esetben sem kell megijedni, ugyanis 3 filléres hozzávaló ilyenkor is a segítségünkre lesz, melyekkel nincs szükség kapargatni az odaégett ételt vagy épp a ragacsos mártást, szószt.
Kattints a további képekért!

Te is beszereztél már otthonra egy air fryert, amit imádsz, így legszívesebben mindent benne készítenél? Nos, nem árt tudnod, hogy melyek azok az ételek, amiket egyáltalán nem ajánlott az olaj nélküli légkeveréses sütőbe tenni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.