Ha nem fagyasztott krumplit, hanem frisset használunk, akkor a magas a keményítőtartalmú a legjobb. Így kívül ropogósak, belül puhák lesznek. Aztán a felvágott krumplit érdemes 30-60 percre hideg vízbe áztatni, hogy a keményítő kioldódjon. Ezután alaposan le kell szárítani. A profik szerint megéri ezzel picit vacakolni, mert tökéletes lesz a végeredmény.
5/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Ha nem fagyasztott krumplit, hanem frisset használunk, akkor a magas a keményítőtartalmú a legjobb. Így kívül ropogósak, belül puhák lesznek. Aztán a felvágott krumplit érdemes 30-60 percre hideg vízbe áztatni, hogy a keményítő kioldódjon. Ezután alaposan le kell szárítani. A profik szerint megéri ezzel picit vacakolni, mert tökéletes lesz a végeredmény.