Lifestyle

A tudomány feltárta: ez az ideális péniszméret egy nő kielégítéséhez

Nem csak a méret számít... ugyanakkor, ha kíváncsi vagy, milyen számot mondanának a hölgyek, íme a pontos adat.

Mekkora egy ideális pénisz?

Persze tudjuk, nem a méret a lényeg és sokkal inkább számítanak az egyéni preferenciák… de ha esetleg mégis kíváncsi lennél rá, mekkora méretre mondanák rá a hölgyek, hogy: „Na, ez igen!”, akkor van egy jó hírünk. Egy tanulmány megpróbálkozik a lehetetlennel és kutatási eredményét lobogtatva igyekszik eloszlatni a tökéletes péniszmérettel kapcsolatos sztereotípiákat. Az urak többsége vélhetően nem fog örülni a kinyert adatoknak.

A kutatást az Új-Mexikói Egyetem és a Kaliforniai Egyetem tudósaiból álló csapat végezte. A vizsgálathoz 75 nőt kértek fel, akiknek annyi volt a dolga, hogy válasszon harminchárom különböző méretű, erekcióban lévő férfiasság modellezett változata közül és rangsorolja őket saját preferenciái szerint. Részletek a galériában!

Szóval, ha a te párod is évek óta kíváncsi rá, hogy az ő szerszáma a skála mely részén helyezkedik el, végre tudsz neki pontos számot mondani. 75, 18 és 65 év közötti nő válaszainak összesítéséből kiderült, hogy az ideális hosszúság 16 centiméter.
Kattints a további képekért!

Az egyik legjobb ajándék, amit adhatsz a pasid számára, ha tökéletesíted az orális készségeidet - ehhez számos különleges praktika áll a rendelkezésedre.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...