A legjobb Valentin-napi ajándékok nőknek: Ha le akarod venni a gyengébbik nemet a lábáról

A férfiak számára legideálisabb ajándékokról már beszéltünk, most jöjjenek a nők, akiknek – hála istennek – sokkal könnyebb vásárolni. Mutatjuk a legjobb meglepetéseket!

Szexi ajándék: fehérnemű

Ez az az ajándék, ami nemcsak a nőknek, hanem a párjuknak is „hasznos”, talán nem kell ecsetelnünk, hogy miért. Szexis bugyikból és melltartókból sosem elég! És a hangsúly itt a szexisen van, hiszen Valentin-napról van szó, amikor bátran el lehet és el kell térni a hagyományostól. Persze, azt sem ajánljuk, hogy a párkapcsolatban élő férfiak valami nagyon extrémmel lepjék meg a kedvesüket, mert előfordul, hogy azzal csak zavarba hozzák őt.

Mutatós ajándék: ékszer

A fehérnemű mellett az ékszer is Jolly Joker, hiszen melyik nő utasítana vissza egy csodás nyakláncot vagy karkötőt? A szemfüles férfiak egyébként nem azt az ékszert veszik meg, ami először a kezükbe akad, hanem megnézik a boltok kínálatát, mert Valentin-nap alkalmából nagyon sok üzlet kifejezetten szerelmes ékszerekkel készül. Szóval szépséget a szépségnek, legyenek kreatívak, uraim!

Praktikus ajándék: táska

Egy újabb meglepetés, aminek biztos, hogy minden nő örül. Milyen jó, hogy a gyengébbik nemnek ennyire könnyű vásárolni, igaz? Tévedés ne essék, nem szivecskés táskával kell előrukkolni Valentin-nap alkalmából, sokkal inkább valami különleges darabbal, amivel a lányok, asszonyok nem találkozhatnak minden aluljáróban vagy üzletben. Mivel a táska kicsit kényesebb ügy, mint egy ékszer vagy egy fehérnemű, a férfiak helyében mi kipuhatolóznánk, vajon milyen stílusút hord szívesen a kedves, vagy milyenre vágyna. Jó tanács: a böngészési előzmények hasznosak lehetnek.

Fotó: thenest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!