Lifestyle

A 5 leggyakoribb ok, amiért folyton fáradtnak érzed magad

Ha te is sokszor elgondolkodsz azon, hogy vajon miért vagy állandóan fáradt és kimerült, nem vagy egyedül. Ha folyton fáradtnak érzed magad, ez azt is jelentheti, hogy a tested így próbál jelezni valamit.

Miért vagyok mindig fáradt?

Noha a kimerültség nem feltétlenül utal valamilyen mögöttes egészségügyi állapotra, érdemes orvoshoz fordulni, ha a fáradtság merőben akadályozza a mindennapjaidat. Kattints a galériára, ahol a szakértők feltárják a fáradtság leggyakoribb okait és a lehetséges megoldásokat a probléma kezelésére.

1. Alváshiány Talán ez a legnyilvánvalóbb és leggyakoribb oka annak, hogy miért érzed magad folyton kimerültnek. A Nemzeti Egészségügyi Szolgálat irányelvei szerint a legtöbb felnőttnek legalább 7 óra jó minőségű alvásra van szüksége. Alvás közben ugyanis regenerálódunk, testünk új erőre kap. A megoldás? Egyszerű: aludj többet. De persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Először is fontos azonosítani az okot – legyen az stressz, túl sok képernyőidő vagy rossz alváshigiénia. Ha ezeket kiiktattad az életedből, de a probléma továbbra is fennáll, fordulj inkább egy szakemberhez.
Kattints a további képekért!

Lead kép:123rf, Glamour UK, Prevention

Ha nehezen megy esténként az alvás, és sosem érzed magad kipihentnek reggelente, mindenképp megéri beiktatni ezt az ízletes italt az esti rituálédba.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!