Lifestyle

Erről az orvosok is ritkán beszélnek: 9 dolog, amit minden nőnek tudnia kellene, mielőtt teherbe esik

Íme 9 furcsa, de nagyon igaz tény a terhességről, amelyről az orvosok - de még a barátnőink és az anyukánk is - ritkán beszél.

Jobb félni, mint megijedni

Mit tudunk a terhességről ? Hányinger, hátfájás, szokatlan ételválasztás – ezek mind jól ismert tények...de tudtad például, hogy a még meg sem született babák sírhatnak? Vagy, hogy az a széles körben elterjedt hiedelem, miszerint az újszülötteknek nincs térdkalácsuk, csak mítosz? Készen állsz szembenézni azzal, hogy pigmentfoltok jelenhetnek meg az arcodon és a testeden, ha várandós leszel? A Bright Side összeszedte a terhességgel és az újszülöttekkel kapcsolatos legfigyelemreméltóbb tényeket, amelyekről senki sem beszél szívesen. Részletek a galériában!

Az, hogy egy babát akár egy egész évig az anyaméhben hordhatunk, nem mítosz. Normális esetben a terhesség a fogantatás pillanatától a szülés pillanatáig 266 napig, azaz 38 hétig tart. A valóságban azonban ez a szám lehet nagyobb vagy kisebb. Például egy nő, Beulah Hunter 375 napig volt terhes. Magzata a szokásosnál lassabban nőtt, ezért terhessége több mint egy évig tartott, de végül egészséges kislány született.
Kattints a további képekért!

Téged is bosszant, hogy ősszel és télen napokba telik, míg megszáradnak a kiteregetett ruhák? Akkor van egy szuper trükkünk számodra.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...